CÀPSULA! Jornades d’orientació acadèmica i professional

Càpsula són unes jornades d’orientació acadèmica i professional que pretenen donar eines als joves per prendre decisions sobre el teu futur.

El principal objectiu d’aquest projecte és donar a conèixer, als joves que acaben l’etapa d’educació secundaria obligatòria, les diferents opcions de formació post obligatòria de la comarca d’Osona.

Els dies 26, 27 i 28 d’abril al Edifici el Sucre de Vic durant tot el matí es realitzaran un seguit de sessions destinades als alumnes de 4rt d’ESO dels diferents centres educatius de la comarca. Al final d’aquesta pàgina hi ha una pestanya per realitzar les inscripcions. Caldrà que es realitzin amb el vistiplau de la persona responsable del centre educatiu, tutor o tutora.El dia 26 a la tarda es realitzaran dues xerrades destinades a famílies i agents socioeducatius:

Saber, voler i fer: tres impulsors de l’èxit a càrrec de Roman Castro. A les 18 hores a la sala Coll i Bardolet de l’edifici el Sucre de Vic.

No sap què fer! Com podem ajudar als nostres fills i filles? A càrrec de FITA. A les 18 hores al Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès.

Documentació associada

Programació Càpsula 2017

Descripció sessions Càpsula 2017

Inscripcions

Primer de tot, indica'ns el centre educatiu on estàs matriculat