Contacta'ns


C. Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5 3ª
Edifici El Sucre
08500 Vic
938 834 124

Raid dels Ausetans 2017Un total de 390 joves d’entre 13 i 17 anys han format el seu equip i s’han inscrit al Raid dels Ausetans 2017, a través dels ajuntaments de la comarca  que patrocinen i participen en el projecte: Balenyà, Calldetenes, Centelles, Folgueroles, Gurb, Muntanyola, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Sant Bartomeu del Grau, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló,  Santa Eugènia de Berga,Santa Eulàlia de Riuprimer, l’Esquirol, Taradell, Tavèrnoles, Tona i Torelló.

El passat cap de setmana van finalitzar les fases locals/municipals, ara ens espera la gran final que es disputarà durant el cap de setmana del 20 i 21 de maig a les Comes, l’Esquirol. Un cap de setmana que s’iniciarà a les 10.30 h del matí i durant més de 24 hores estarà marcat per la sorpresa i l’emoció que finalitzarà el diumenge a les 12.30 h amb el lliurament del premi comarcal: una sortida a PortAventura.
En aquest projecte mancomunat, participen directament els 20 municipis de la comarca com a promotors, es fan activitats i proves esportives, d'aventura, culturals, socials i musicals entre d'altres, sempre en format puntuable. Entre les que es duen a terme figuren, per exemple, la guerra de pintura o paintball, un circuït adaptat amb cadira de rodes, preguntes i anècdotes sobre el poble i els seus habitants, l'elaboració d'un vídeo clip, escalada, primers auxilis o qüestionaris culturals. 

Cal destacar que hi participen joves que procedeixen d’altres municipis com Santa Maria de Merlès, Sant Feliu Sarreres, Les Masies de Roda, Manlleu, Vic, Alpens, Viladrau, Perafita, Lluçà, i del nucli de població de Santa Eulàlia de Puig-oriol.

Aquí us passem la relació dels grups finalistes de la fase municipal:

The Sky (Tona)
Sinprotex (Taradell)                                                    
The Koni’s (Sta. Eulalià de Riuprimer)
Espartanos (Sta. Eugenia de Berga)
Els Cotadors (Gurb)                                                      
 Baby’s (Gurb)                                 
Five Kikers ( St. Quirze de Besora)
Les Meukes ( Roda de Ter)
Les Mongetes de la Iaia  (Calldetenes)
Conguitos (Folgueroles)
Burrus ( St. Julià de Vilatorta)
The Godfathers  (St. Julià de Vilatorta)
Fets Caldu (Muntanyola)
Els Cracks (St. Vicenç de Torelló)
L’Eski Jatt (Esquirol)
Los Pollos Primos (St. Hipòlit de Voltregà)
Why Not? (Torelló)
Berrus ( Torelló)
Six Heroïnes (Torelló)
Terminators (Torelló)
Els Piromens (Balenyà)
Pätanka’s (Centelles)
Vaques  (St. Bartomeu del Grau)
Kampionen (Prats de Lluçanès)
 
Osona, 17 de maig 2017

Documentació associada